...

Zakelijke dienstverlening

Naast onze vele particuliere klanten is Loodgietersbedrijf RAS V.O.F. ook zeer dienstbaar voor zakelijke klanten. Het bedrijf kan op projectbasis, uurbasis of regiebasis werken bij onder andere facilitaire bedrijven, gemeenten, woningbouwverenigingen, aannemers, architecten, grote installateurs, adviseurs en particulieren.

Ons toegewijde team staat klaar om samen te werken met zakelijke klanten en hun specifieke eisen en planningen te begrijpen en te respecteren. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties, en we zijn er trots op dat we veel van onze zakelijke klanten al vele jaren van dienst zijn.

Hulp nodig?

Maak telefonisch een afspraak!

Verschillende diensten

Wij staan klaar voor Nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoudsprojecten. Als lid van de Techniek Nederland staan wij garant voor uw kwaliteitsinstallatie. Daarnaast is Loodgietersbedrijf RAS V.O.F. VCA*-gecertificeerd.

Als VCA*-gecertificeerd bedrijf streven we voortdurend naar kwaliteit en veiligheid in ons werk. Onze klantgerichte aanpak, gecombineerd met onze expertise, maakt ons de ideale partner voor al jouw zakelijke loodgietersbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze zakelijke dienstverlening en hoe we kunnen bijdragen aan het succes van jouw projecten

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.