In 1987 begon Wouter Ras als eenmanszaak met “Loodgietersbedrijf W. Ras”. Sinds 2004 versterkt met zoon Dennis, samen gaan zij verder onder de naam Loodgietersbedrijf RAS V.O.F. gevestigd in Assendelft, Zaanstad.

Wouter heeft zijn ervaring opgedaan bij de LBU B.V. te Krommenie. LBU B.V. wat is opgericht in 1977, had toen der tijd ook een loodgieterafdeling. In het jaar 1987 moest het bedrijf bezuinigen en stootte zij deze afdeling af. Een gewaardeerde vaste klant was toen o.a. Woningbouwvereniging Oostzaanse Volkshuisvesting ofwel WOV. Door deze en meer vaste klanten besloot Wouter zelfstandig door te gaan, hierdoor kon hij de klanten nog steeds van dienst zijn en is WOV nog steeds een gewaardeerde vaste klant.

Het bedrijf werkt met het berekening en tekenpakket van Arkey Systems bv. Zo kunnen wij op een professionele wijze uw installatie technisch uitwerken.

Ook vele particulieren waren en zijn vaste klanten van het bedrijf, door deze en de zakelijke klanten is in 2004 zoon Dennis het bedrijf komen versterken. Dennis heeft zijn ervaring opgedaan bij M&O Techniek uit Wormer.

Hierdoor is er een naamswijziging gekomen van Loodgietersbedrijf W. Ras naar Loodgietersbedrijf RAS V.O.F. en kunnen zij meer en beter klanten van dienst zijn.

Loodgietersbedrijf RAS V.O.F. is gevestigd in Assendelft. Doordat Assendelft zeer centraal gelegen ligt heeft het bedrijf een wijdt bereik. Assendelft gelegen in de Randstad, ligt dicht bij steden als Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk, Haarlem, Heerhugowaard, Purmerend en de Zaanstreek.

Het bedrijf zit aangesloten bij de Uneto-VNI, daarnaast is Loodgietersbedrijf RAS V.O.F. VCA*-gecertificeerd en is het een erkend leerbedrijf.

Nu 25 jaar later heeft het bedrijf ruime ervaringen in alle diensten zoals omschreven op deze website, wij werken graag een offerte of vraag uit voor u!

Wouter Ras